Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاوره کنکور گفت: داوطلبان باید از شاغلان و دانشجویان رشته مورد نظر خود اطلاعات کسب کنند تا بتوانند مسیر آینده خود را به درستی انتخاب کنند.

مهلا دشتی، مشاور انتخاب رشته در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در توصیه هایی به داوطلبان کنکور سراسری گفت: نقش والدین در انتخاب رشته فرزندان بسیار مهم است؛ در این زمان بسیاری از والدین می‌خواهند به علایق خود و به آنچه که نرسیده‌اند، برسند که اشتباه بزرگی است و والدین باید در قدم اول آن را کنار بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قدم بعدی باید با نوجوان خود همدلی کنند و با یکدیگر گفتگو کنند به این معنی که او را قضاوت نکنند و بی قید و شرط به حرف‌های دانش‌آموز خود گوش کنند؛ اینجاست که نوجوان تخلیه هیجانی می‌شود و خشمشان نسبت به عوامل بیرونی در روز کنکور و همچنین استرسی که باعث شده نتوانتد به بعضی سوالات کنکور پاسخ دهد را می تواند برون‌ریزی کند.

 

وی گفت: برای بعضی از دانش‌آموزان هنوز فضای روز کنکور حل نشده و همچنان درگیر استرس آن روز و سوالاتی هستند که به آن پاسخ نداده‌اند. در اینجا با گفتگویی که بین نوجوان و خانواده انجام می‌شود اغلب این مسائل قابل حل است.

 

وی افزود: با توجه به اینکه دانش‌آموز ما از مرحله کودکی خارج شده و اکنون در دوره نوجوانی است؛ بهتر است اجازه دهیم انتخاب هایش را بررسی کند و خانواده‌ها در کنار تجربه‌ای که دارند و علاقه‌مند هستند آن را به دانش‌آموز خود انتقال دهند. باید به چند نکته توجه کنند؛ اول اینکه از مقایسه دانش‌آموز با گذشته خود و همچنین مقایسه آن با دیگر افراد بپرهیزند که در این صورت گفتگوی سالم‌تری صورت می‌‎گیرد. نوجوان ها باید یاد بگیرند اطلاعات خود را افزایش دهند تا بتوانند واقع بینانه به والدین خود توضیح دهند و آن‌ها را قانع کنند.

 

مشاور کنکور ادامه داد: وقتی دانش‌آموزان علایق خود را پیدا کنند، گزینه های انتخابی آنان محدود می‌شود و راحت‌تر می‌توانند درباره رشته های پیش رو اطلاعات کسب کنند. در بخش دیگر باید از شاغلان و محصلان آن رشته پرس و جو کنند، زیرا خود تجربه ندارند و  کسانی که در آن رشته تحصیل کردند می‌توانند به درستی مسیر شغلی را برای دانش آموزان ترسیم کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کنکور 1401 انتخاب رشته مشاوره سازمان سنجش دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۲۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • نحوه ثبت نام اینترنتی کلاس اولی‌ها + مدارک مورد نیاز و سایت ثبت نام
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند