Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@05:42:41 GMT

همراهی «آکادمی امروز» با کنکوری‌های ایران

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۹۱۸۱۳

همراهی «آکادمی امروز» با کنکوری‌های ایران

کنکور؛ یکی از پرچالش ترین تجربه‌های هر دانش‌آموز‌ایرانی؛ تجربه‌ای پرفشار که می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری بر دانش‌آموزان وارد کند. از استرس‌های بی پایان، تا نگرانی‌اینده ی مبهم.

کنکوری‌ها به چه کسی بیشتر اعتماد می‌کنند؟

بحران‌ها و چالش‌های کنکور روز به روز پیچیده تر می‌شود؛ به همین خاطر معمولا دانش‌آموزان کنکوری لزوم همراهی با یک مشاور و راهنما را احساس ممی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌های آماری نشان می‌دهد که دانش‌آموزان کنکوری بیشتر به کسانی اعتماد می‌کنند که خود مسیر کنکور را با موفقیت پشت سر گذاشته اند؛ و از دانشگاه‌های بزرگ کشور فارغ التحصیل شده اند. اما آکادمی امروز چگونه توانسته است مجموعه‌ای از فارغ التحصیلان دانشگاه‌های بزرگ کشور، همچون شریف، تهران، امیرکبیر، شهیدبهشتی و... را به صورت شبانه روزی، همراه جامعه بزرگ کنکوری‌های‌ایران کند؟

محمدباختری مدیر دپارتمان مشاوره آکادمی امروز می‌گوید: « ما با استفاده از امکان تکنولوژی فضایی را طراحی کرده‌ایم تا مشاورانمان به صورت همیشگی و در هر لحظه، با دانش‌آموزان در ارتباط باشند.» او که خودش فارغ التحصیل دانشگاه تهران است و تجربه موفقی در کنکور داشته، شرایط کنکوری‌ها را خوب درک می‌کند و می‌گوید: «بچه‌ها در‌این مقطع فشارها و دغدغه‌های زیادی را متحمل می‌شوند. و‌اینکه بچه‌ها احساس کنند که هرلحظه که اراده کنند به مشاوران ما دسترسی دارند، برایشان بسیار آرامش بخش است.»

اینجا «آکادمی امروز»! فقط حرفه‌ای‌ها وارد شوند!

اینجا بخش پشتیبانی آکادمی امروز است. تیمی‌ متشکل از دانشجویان و فارغ التحصیلان بزرگترین دانشگاه‌های کشور که با استفاده از ظرفیت تکنولوژی، هفت روز هفته و به صورت شبانه‌روزی به دانش‌آموزان خدمات مشاوره‌ای ارائه می‌کنند.

از دکتر‌ایروانی می‌پرسم که آکادمی امروز چگونه مجموعه‌ای حرفه‌ای از مشاوران آموزشی را دور هم جمع کرده است؟ مشخصه اصلی‌ این تیم چیست؟ پاسخ می‌دهد: «اینکه مشاور ما دلسوز دانش‌آموز باشد خیلی مهم است اما دلسوزی به تنهایی کفایت نمی‌کند. اگر مشاوری فقط دلسوز باشد ولی سواد و تجربه لازم ‌این‌کار را نداشته باشد، قطعا نمی‌تواند تلاش موثری برای پیشرفت دانش‌آموز داشته باشد. ما به شدت وسواس داریم که اعضای تیم مشاوره، از حرفه‌ای ترین‌ها و مجرب ترین‌های‌ این کار باشند.»

دکتر‌ایروانی: حرف‌های کلیشه‌ای دردی از دانش‌آموز دوا نمی‌کند.

یکی از ویژگی‌های مهم تیم مشاوران آکادمی امروز، به‌روز بودن آن‌ها و بهره گیری‌شان از دانش روز مشاوره دنیاست. با وجودی که مشاوران‌این مجموعه سال‌هاست کار مشاوره انجام می‌دهند و تجربه ارزشمندی در‌این زمینه دارند، اما خودشان را از آموزش بی نیاز نمی‌دانند. و شاید علت ارتباط مطلوب مشاوران این مجموعه با دانش‌آموزان، همین باشد. دکتر‌ایروانی در‌این رابطه می‌گوید: «متاسفانه الان همه به خود اجازه می‌دهند که مشاور آموزشی یا کنکور باشند. و معمولا هم حرف‌های تکراری و کلیشه‌ای به دانش‌آموز تحویل می‌دهند. درحالی که معمولا خود بچه‌ها جلوتر و باسوادتر از بعضی مشاورنماها هستند. حرف‌های کلیشه‌ای دردی از دانش‌آموز دوا نمی‌کند و همه تلاش ما‌ این است که همگام با به‌روز ترین آموزش‌ها و متدهای مشاوره‌ای دنیا باشیم.»

«منتورینگ آنلاین» کدام دغدغه‌ی کنکوری‌ها را برطرف کرد؟

هدف اساسی آکادمی امروز برطرف کردن دغدغه‌های دانش‌آموزان کنکوری است. دغدغه‌هایی که گاه فقط از جنس آموزشی هستند؛ مثل پیداکردن بهترین منبع کمک درسی، یا نحوه تست زنی و ...؛ و گاه از جنس بحران‌های فکری و روحی هستند؛ مثل عدم انگیزه برای درس خواندن؛ بحران بی هدفی و... محمدباختری رییس دپارتمان مشاوره آکادمی امروز می‌گوید: «متاسفانه سال کنکور برای بچه‌ها بسیار پرفشار است. برخلاف بیشتر مجموعه‌های کنکوری که فشار و استرس بچه‌ها را بیشتر می‌کنند، ما تلاش می‌کنیم تا بچه‌ها در مسیر کنکور، با آرامش و اطمینان خاطر گام بردارند.»

بسیاری از دانش‌آموزان تصور می‌کنند که کنکور، غول مرحله آخر زندگی است. موفقیت در آن به معنای موفقیت در تمام زندگی است؛ و ناکامی‌در آن یعنی شکست مطلق! مهندس باختری می‌گوید: «مشاوران ما اعتقاد دارند که کنکور، بخش کوچکی از زندگی است. ما به بچه‌ها کمک می‌کنیم از‌این مسیر لذت ببرند. به نظر من‌اینکه یک دانش‌آموز بتواند مسیر کنکور را با رضایت و شادی پشت سر بگذارد، یک هنر است. ما سعی می‌کنیم‌این هنر را به دانش‌آموزان یاد دهیم.»

اما در اثر همراهی آکادمی امروز با دانش‌آموزان و کنکوری‌ها، 45 هزار دغدغه دانش‌آموزان ‌این مجموعه برطرف شده است.‌این آکادمی، سامانه‌ای را‌ایجاد کرده است که هر دانش‌آموز می‌تواند در هر لحظه دغدغه و مشکل خود را با مشاوران مجموعه در میان بگذارد.

نخبگان آکادمی امروز تلاش می‌کنند، نگاه جامعه و دانش‌آموزان را به کنکور متحول کنند. تحولی که با وجود بزرگی و پیچیدگی ابعاد آن، بسیار سخت به نظر می‌آید، اما گام‌های موثر‌این مجموعه در‌این سال‌ها، صاحب نظران ‌این عرصه را بسیار امیدوار به تغییرات اساسی در حوزه کنکور کرده است.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: زلزله جنوب ایران یوسف نوری آلودگی هوا جمعه سیاه اعتراضات اصفهان اومیکرون کنکور داوطلبان کنکور مشاوران آموزشی آکادمی امروز زلزله جنوب ایران یوسف نوری آلودگی هوا جمعه سیاه اعتراضات اصفهان اومیکرون آکادمی امروز دانش آموزان کنکوری ها دانش آموز بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۱۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیادهای جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشورها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشورها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشورهای مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزو کشورهای پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استانداردهای آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشورهای اسکاندیناوی است.

کد خبر 6098330 علی قدمی

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • امروز با درایت رهبر،آموزش و پرورش به مساله اول کشور تبدیل شده است
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • آروان‌آکادمی؛ دروازه ورود به دنیای دانش ابری
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • آغاز ثبت‌نام الکترونیکی کلاس‌اولی‌ها از امروز | کدام دانش آموزان نمی توانند ثبت نام کنند؟ + ویدئو
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد