Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@04:55:04 GMT

درخشش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خراسان رضوی در کنکور

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۵۳۰۰

درخشش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خراسان رضوی در کنکور

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از اداره آموزش‌وپرورش استثنایی خراسان رضوی، مهدی قاسمی‌پور  با اشاره به درخشش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خراسان رضوی در کنکور ۱۳۹۹ اظهار کرد: از تعداد ۵۰ دانش‌آموز راه‌یافته به مراکز آموزش عالی، تعداد  ۱۰ دانش‌آموز توانستند حائز رتبه‌ها دورقمی و سه‌رقمی در کنکور شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی خراسان رضوی یادآور شد: همواره مدال افتخار بر گردن کسانی درخشیدن می‌گیرد که از دشواری‌ها نهراسیده و با اراده‌ای پولادین قدم در کوره‌راه علم می‌گذارند تا به پشتوانه‌ی همتی که دارند مشعلی بیفروزند از جنس قدرت و  استعداد بی‌پایان و روشن کنند این راه پرپیچ‌وخم را و برسند به منتهاالیه آنی که سزاوارش هستند.

وی ادامه داد: به خود می‌بالیم که پیام‌آور موفقیت غرور­آفرین نوابغی در کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ هستیم  که جامه‌ی واقعیت بر پیکره‌ی واژگانی چون تلاش، استقامت و شکیبایی پوشاندند دانش‌آموزانی که ثابت کردند محدودیت جسمانی دلیلی بر کناره‌گیری از میدان رقابت نیست و درنهایت آنان هستند که قهرمانان حقیقی این آزمون سرنوشت سازند.

قاسمی پور تأکید کرد: خرسندیم که توانستیم نقشی هرچند کوچک در این افتخار­آفرینی کم‌نظیر داشته باشیم و برای تمامی عزیزان موفقیت‌های رو­زافزون را آرزومندم.

گفتنی است؛ محمدرضا پناهی در رشته مهندسی پزشکی، هانیه گلمکانی در رشته علوم تربیتی، محمدرضا مهرگان در رشته علوم تربیتی، فاطمه رضایی در رشته روانشناسی عمومی، علی راشدنیا در رشته ساخت و تولید، محمدحسین سیدآبادی در رشته کامپیوتر نرم‌افزار، زهرا بهرامیان در رشته روانشناسی، محمدامین ایزدپرست در رشته الکترونیک، صدیقه زمان پور در رشته هنر، مائده مهری در رشته گرافیک، شمسی خیرآبادی در رشته مهندسی صنایع، سمیرا نژادنجف در رشته گرافیک، پریسا عباسی در رشته ارتباط تصویری، ملیکا ظفرپورکاظم  در رشته آموزش ابتدایی، مریم اکبری در رشته گرافیک، زهرا اسروسی در رشته طراحی و دوخت، آرزو اسکندریان در رشته طراحی و دوخت، عباس دهقان‌زاده در رشته ادبیات عرب، محمدجواد درویش در رشته تاریخ اسلام، محمد افتاده در رشته علوم تربیتی، محمد رمضانی در رشته مشاوره، امیرحسین محمودی در رشته علوم تربیتی، حسین میرزایی در رشته مشاوره، رضا ارجمندطلب در رشته مشاوره، مریم کفاش در رشته روانشناسی عمومی، ثریا دارایی در رشته مددکاری اجتماعی، امید آثارمشک در رشته زبان انگلیسی، امیرحسین سرتختی در رشته کامپیوتر، محمدسجاد شریفی در رشته روانش ناسی عمومی و ندا بلوچی در رشته عکاسی قبول شدند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی قاسمی پور مراکز آموزش عالی محدودیت جسمانی قهرمانان حقیقی رشته علوم تربیتی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۵۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی با بیان اینکه حوزه پرورشی به مانند نخ تسبیح بین تمامی فرآیندهای تربیتی در وزارت آموزش‌وپرورش قرار دارد گفت: معلم در کلاس درس، مدیر مدرسه در مدرسه و مدیر کل در استان باید بتوانند کار تربیتی انجام دهند.

وی با بیان اینکه معاونت پرورشی حلقه واصل بین امور تربیتی است افزود: باید تمامی فرآیندهای انجام شده به هم وصل و در نهایت به سوی «تربیت» ختم شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه «حضرت آقا در صحبت‌های خود فرمودند معلم باید در کلاس کار تربیتی انجام دهد، درست است، اما معاونت پرورشی باید نقش ویژه خود را در وزارت آموزش و پرورش انجام دهد» اظهار کرد: از شش ساحت سند تحول بنیادین، تقریبا تمام ساحت‌ها، تربیتی و پرورشی است؛ هر چند معتقدیم عنوان دقیق پرورشی، امور تربیتی است.

پورثانی با بیان اینکه در مبانی نظری سند تحول کلمه‌ای به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌شود و سراسر کلمه تربیت است گفت: بحث هویت، آسیب‌های اجتماعی، قهرمان سازی و ... موارد اصلی کلام رهبر بوده است.

وی با بیان اینکه قرارگاه تبیینی کشور در وزارت آموزش و پرورش با قریب ۵۰ هزار گروه دانش آموزی در قالب ۳۰۰ هزار دانش آموز در کشور در حال انجام است افزود: در این گروه‌ها دانش آموزان خود به کنشگری و تبیین مسائل انقلاب، مصالح نظام اسلامی و مسئله عفاف و حجاب می‌پردازند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه بعد از صحبت‌های حضرت آقا، کارگروهی در وزارت آموزش و پرورش در حال شکل گیری است تا تمام بیانات ایشان عملیاتی شود عنوان کرد: تمامی اجزای وزارت آموزش و پرورش و ارگانهای ذی ربط برای کمک به معاونت پرورشی در حال هماهنگی و کمک هستند تا یک کار تربیتی خوب در کشور انجام شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • روش تربیتی معلم‌ها پیامبرگونه و محبت‌محور است
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان