Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشته یاورانه مشاوره، همواره نقش مهمی در ارتقای سلامت و بهداشت روان جامعه ایفا کرده‌است و با پیچیده‌تر شدن زندگی و بروز مسائل جدید در حوزه روابط انسانی، تربیت نیروی متخصص و کارآمد همواره جزو شعار های سازمان نظام روان شناسی و مشاوره، وزارت علوم و سایر نهاد های وابسته بوده است. اما آنچه که امروز شاهد آن هستیم، سیاست گذاری هایی برخلاف شعارهای مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بررسی اسناد موجود نشان می دهد که در طی سالهای گذشته، فقط ۸ دانشگاه ایران، در مقطع دکتری تخصصی رشته مشاوره پذیرش دانشجو داشته اند.

ولی طبق روال چندین ساله و در راستای کاهش پی در پی سهمیه پذیرش در مقطع دکتری مشاوره توسط دانشگاه های دولتی کشور(دانشگاه های: اصفهان، فردوسی، خوارزمی، شهیدچمران و علامه طباطبایی) شواهد حاکی از آن است که امسال هم از بین دانشگاه های مذکور که دکتری تخصصی مشاوره را پذیرش داشته اند، نوبت به دانشگاه علامه طباطبایی ره رسیده که معاونت آموزشی این دانشگاه در اقدامی ناباورانه خبری مبنی بر عدم پذیرش دانشجو دکتری تخصصی در رشته مشاوره داده است و طبق نظر مدیریت تحصیلات تکمیلی این دانشگاه، دانشگاه علامه طباطبایی در سال تحصیلی ۱۴۰۰ هیچ دانشجویی در مقطع دکتری رشته مشاوره پذیرش نخواهد کرد. 

لزوم ایجاد بستر مناسب جهت تربیت نیروی کارآمد و نیاز روزافزون جامعه به دریافت خدمات مشاوره ای از یک سو، و بی توجهی به حقوق داوطلبان دکتری مشاوره سال ۱۴۰۰ و سیاست های رمزآلود در خصوص کاهش زنجیره ای سهمیه پذیرش دکتری(که مغایر با عدالت آموزشی است) ضرورت پیگیری و مطالبه جدی مساله فوق را بیش از پیش روشن ساخته است.
آموزش رایگان حق مسلم افراد و تاکید شده در قانون اساسی است که به این شیوه هر سال محدود تر شده است. این اقدام علاوه بر محروم ساختن عده بسیاری از افراد مستعد که از امکانات مالی برخوردار نیستند، سطح علمی رشته ها را به دلیل معاوضه مدرک با پول پایین می‌آورد! 
یکی از دلایلی که از سوی سیاست گذاران دانشگاه مطرح می شود این است که گروه مشاوره در دانشگاه های فوق، نتوانسته است در زمان تعیین شده دانشجویان دکتری را فارغ التحصیل کند. جدای از اینکه این موضوع ربطی به داوطلبین جدید که به منظور راهیابی به دانشگاه های برتر تلاش زیادی کرده اند ندارد، سوال جدی این است که با توجه به حجم محدود پذیرش مقطع دکتری رشته مشاوره در دانشگاه های دولتی کشور، آیا بهترین راه حل این مساله حذف سهمیه پذیرش دکتری در سال ۱۴۰۰ است؟ آیا فقط رشته مشاوره با چنین مساله ای رو به رو است و سایر رشته ها و گرایش ها به طور منظم فرایند پذیرش و فارغ التحصیلی را سپری می کنند؟ و آیا پیامد های این تصمیم و تاثیرات آن بر آینده حرفه ای، هویت حرفه ای، نیازهای اجتماعی و عدالت آموزشی در نظر گرفته شده است؟
از مسئولین مربوطه خواهشمندیم در دفترچه ی ۱۴۰۰ بازنگری نموده و رشته یاورانه مشاوره در دانشگاه علامه طباطبایی اضافه گردد.

رونوشت به سازمان سنجش، وزارت علوم و دانشگاه علامه طباطبایی 

 

امضا: جمعی از داوطلبین دکتری رشته مشاوره

منبع: الف

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی دکتری رشته مشاوره دانشگاه ها مقطع دکتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۶۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده

مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، ویژه داوطلبان سیل‌زده شهرستان زیرکوه استان خراسان جنوبی را تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا کریمیان با اشاره به مشکلات تعدادی از داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی نوبت اول آزمون سراسری سال 1403 در صبح روز پنج‌شنبه 6 اردیبهشت‌ ماه به دلیل وقوع سیل در منطقه شهرستان‌ زیرکوه استان خراسان جنوبی، گفت: با هماهنگی انجام شده با استانداری خراسان جنوبی و مسئولان شهرستان زیرکوه کلیه پیش بینی های لازم برای برگزاری آزمون مجدد صورت گرفته است و آزمون مذکور در صبح روز جمعه 21 اردیبهشت ماه فقط در همان حوزه امتحانی قبلی یعنی شهرستان زیرکوه با شرایط و ضوابط آزمون اصلی، برگزار می‌شود.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر این که همه داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و علوم‌انسانی شهرستان زیرکوه اعم از حاضر یا غایب می‌توانند در آزمون مجدد شرکت کنند، گفت: داوطلبانی که در آزمون سراسری 6 اردیبهشت ماه در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و علوم‌انسانی  شرکت کرده‌اند در صورت شرکت در آزمون مجدد، آزمون قبلی آنان باطل شده و نتیجه آزمون مجدد مورخ 21 اردیبهشت ماه ملاک اعلام نتیجه قرار می‌گیرد.

مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در مورد تعداد داوطلبان آزمون مجدد ویژه داوطلبان سیل‌زده استان خراسان جنوبی گفت: در مجموع 465 نفر برای شرکت در این آزمون داوطلب شده‌اند از این تعداد سه نفر داوطلب گروه علوم ریاضی و فنی و 462 نفر داوطلب گروه آزمایشی علوم انسانی هستند.  

آزمون کنکوری‌های شهرستان زیرکوه 21 اردیبهشت برگزار می‌شود

کریمیان یادآور شد: کارت شرکت در آزمون مذکور از روز سه‌شنبه 18 اردیبهشت ماه از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل مشاهده و پرینت است و فرآیند برگزاری آزمون از ساعت 8:00 صبح روز جمعه 21 اردیبهشت ماه سال جاری آغاز خواهد شد. ضرورت دارد داوطلبان هرچه سریعتر نسبت به مشاهده و پرینت کارت شرکت در جلسه آزمون خود اقدام نمایند و یک ساعت قبل از شروع فرایند آزمون در حوزه امتحانی حضور داشته باشند.
پایان پیام/

دیگر خبرها

  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی
  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی / از نظر مطهری دیدگاه علامه سر از نسبیت در می‌آورد و حد یقفی نخواهد داشت
  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • مجتبی مطهری: اخلاق مقداری در جامعه ما افت کرده است/ مسعود ادیب: هم‌نسل‌های من از شهید مطهری دین‌داری و مسلمانی خود را آموختند/ ابوالقاسم فنایی: شهید مطهری سعی کردند از جاودانگی اخلاق دفاع کنند
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ